twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

The Beach

Publicerad 2014-03-13 04:40:36 i Allmänt,

Godmorgon! 

Då är vi inne på vår fjärde dag här på Langkawi. Tiden bara rusar iväg trots att vi inte gör mycket mer än att softa!

Langkawi är en väldigt lugn ö, här händer inte särskilt mycket. Litet minustecken för det vill jag säga. Klart att det är skönt med lite lugn och ro, speciellt efter Vietnam då vi hoppade till nya ställen titt som tätt. Men lite action hade inte skadat..

Hur spenderar vi då dagarna? Vi tar oftast en lång sovmorgon, dvs att vi inte ställer alarmet som vi alltid brukar göra. Sedan blir det någon form av frukost, och det brukar bli fruktsallad eftersom utbudet är väldigt krasst. Därefter blir det stranden i någon timme. Inte alltför länge utan vi brukar oftast bara palla tre timmar. Solen är väldigt tryckande här, så det blir mer påfrestande för kroppen. Vi blir verkligen helt slut i både kropp och knopp!

Vi har åtminstone försökt vara ute och promenera för att få den där saknade och älskade pigghetskänslan som man brukar få av motion. ( åtminstone som man får, på hemmaplan😒) men den infinner sig inte riktigt. Har köpt multivitamintabletter och hoppas att det ska hjälpa. Har verkligen noll energi.

Förutom det chillar vi på balkongen med våra nya homies,🙈🙉🙊🐵🐒aporna! Och promenerar ner till "byn" där alla restauranger finns. Vi bor cirka 45 minuters promenad därifrån, ingen höjdare alltså! Men vi trivs ändå i vår lya, fast AC hade inte skadat😬

Framtidsplaner diskuteras också och det gnager i huvudet hela tiden. Jobb och framtidsvisioner, det är inte lätt!! 

Nu ska vi leta upp något ställe i närheten där vi kan äta något, sedan blir det beachside. Idag måste vi även boka utflykt till thailändska ön, Koh Lipe. Dagsutflykt står på agendan! 😊

Ha det fint!❤️

Jag erkänner, här är filter på bilderna🙈

Väldigt fin strand iallafall. 
Lugnt och fridfullt!

Tummen upp!

Solens strålar bländar!

Fried Rice Vegetable. FÖR mycket ris!!😷

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela