twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Framme i Nha Trang!

Publicerad 2014-03-02 00:39:43 i Allmänt,

Godmorgon godmorgon!

Här är klockan snart halv sju på morgonen och för er del har bara festen börjat en lördagkväll som denna?😉

Vi är alltså framme i Nha Trang nu efter vår 12 timmars bussfärd. När vi hoppade på bussen insåg vi direkt att vi förra gången åkt vääärsta budgetbussen. Denna såg så mycket fräschare och nyare ut. Vi satt helt okej i våra säten, våra små väskor skulle vi kanske ha låtit vara nere i bagageutrymmet då vi knappt fick plats med våra ben i den lilla boxen man har benen i. Att busschaufförerna ska envisas med att ha Ac på i bussen också förstår jag inte alls. Det var så himla kallt! Man får låna filt på bussen, men trots den och våra tjocka koftor och saronger frös vi som tusan. Bussen hade fläktar precis under huvuden på oss så vi kunde inte direkt undvika dem. Det fick bli att sitta med filtarna över våra huvuden för att undvika en del av blåsten😳Framme nu iallafall! Vi har precis anmält oss i receptionen men får inte checka in förrän kl 12 idag. Om en halvtimme öppnar frukosten här på boendet så den ska vi ta och hugga in i. Sedan blir det väl att gå runt och titta oss omkring för att sedan bege oss ner till beachen. Nha Trang är känt för att vara en semesterort, så här är det sol och bad som gäller! Vi ska också försöka boka upp buss vidare till Ho Chi Minh och även boende där😊

Hoppas ni har/haft en härlig lördag och en bra start på mars månad😃ta hand om er!❤️
Här ligger Sofie och tar det lugnt😊
Det var svårt att få till en bild. Alla sitter i sådana säten. Det finns totalt tre rader, antingen sitter man som Sofie och jag gjorde där uppe, eller så sitter man i sätena precis under oss på golvet. Sätena är reglerbara så man kan fälla dem som man vill.
I denna lilla "boxen" sticker man in sina fötter i. Rätt praktiskt! Önskar bara att jag vore 10 centimeter kortare när jag ligger i en sådan. Sofie och jag är lite för långa så vi måste böja på knäna och tårna😋snacka om världsproblem! Hehe! 

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2014-03-02 08:22:36

Kan ni inte visa kläderna ny sydde upp? 😄

Svar: Haha, det kan vi nog ordna ;D
Louise Olsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela