twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Ännu en dag på Langkawi

Publicerad 2014-03-15 18:19:11 i Allmänt,

Hejhej❤️

Nu har ännu en dag passerat. Klockan är ett på natten här och Sofie och jag hänger på vårt vanliga ställe...balkongen😋

Sofie hade kollat upp vädret för någon dag sedan som visade att det skulle vara regnigt och molnigt både lördag och söndag. Så när vi vaknade imorse/förmiddags så blev vi positivt överraskade. Det bjöds på soool☀️Vi bytte om och köpte med oss frukost till stranden. Det var som vanligt folktomt😋vi badade och solade och märkte allt eftersom att det blev molnigare och molnigare. Jag sa till Sofie att det säkerligen skulle börja regna. Och yes, bara någon minut efter kom några smådroppar för att på en sekund öppna upp sig och ÖSregna, värsta monsunregnet! Vi har drygt 15 minuter att gå för att komma tillbaks till vårt boende så ni kan ju gissa att vi var rätt blöta😋som tur är var regnet varmt så det gjorde inte allt för mycket.. 

Vi tog det lugnt på balkongen, fick besök av en massa apor idag. En hoppade upp på balkongräcket och stirrade på oss som att han skulle hoppa på oss. Vi blev rädda och sprang in i rummet och stängde in oss. Tror ni då inte att apan hoppar upp på bordet och snor vår plastpåse med solkräm och går iväg med den och vänder upp och ned på påsen så att de åker ner fyra meter ner på marken. Schysst liksom🙈😩lite senare ser vi en apa springa med en chipspåse på ett av hustaken och han får sällskap av ett gäng andra. Så de sitter och nafsar i sig hela påsen med gott samvete😋man ska alltså vara försiktig med vad man har ute på balkongen! 

Vi skulle sedan gå ut och gå en PW men det slutade på något vis med att vi satt och kollade igenom massor av bilder från 3-4 år tillbaks. Så många minnen och så kul man haft, ibland längtar man bara tillbaks till den tiden😋i vilket fall så  blev det alldeles för mörkt för att gå ut och gå, så vi fixade oss och drog och åt middag istället. Det blev samma visa som igår, det var gott men vi blev obehagligt mätta, standard! 

Snart ska vi sova. Hoppas ni har haft en härlig lördag änsålänge och att ni får en mysig kväll vad ni nu än hittar på☺️Vi hörs och ses!❤️
I brist på bilder idag får ni några på aporna som jag lyckades knäppa😊

Hans vänner🐒🐒🐒🐒

Här är vår middag! Det ser inte ut att vara någon jättehit, men den var faktiskt god😜😘

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela