twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Torsdag

Publicerad 2014-01-24 01:12:30 i Allmänt,

Igår började vi morgonen med en promenad längs esplanaden. Härligt! Det känns dock inte som sommar här på morgonen eftersom det drar lite kyliga vindar. Snarare som en fin höstmorgon..

Efter mycket tankar och funderingar bestämde vi oss ganska hastigt att boka en resa till Bangkok! Eftersom vårt boende går ut den 27:e så valde vi att även lämna Australien då.. Vi känner oss färdiga med Australien, vi har sett så mycket och upplevt mycket! Men eftersom vi har mått rätt dåligt senaste tiden pågrund av allt som hänt, och jobbtänk så kände vi att vi behöver iväg och göra något nytt. 

Dessutom har alla kommit till Melbourne i hopp om att söka jobb nu. Förra veckan invaderade backpackers staden så konkurrensen lär vara hård. Och eftersom det är såpass dyrt med boende/mat här så tänkte vi resa vidare mot nya äventyr! Så det är nu planen, mer än så vet vi inte förtillfället..

När vi bokat biljetter åkte vi in till stan. Kikade lite i butiker, gick till chinatown och åt mat, och sedan avslutade vi med en kall juice i solen framför tennisen. Det är australianopen här nu och den utspelar sig i Melbourne. 

Efteråt, åkte vi tillbaks till St kilda och gick på en mindre marknad, så mysigt! Därefter blev det mat, och sedan var det egentligen tänkt att vi skulle ut en sväng. Men efter en nap så vart vi såå trötta, hade haft en lång dag och sängen var mer lockande. 

Men ikväll kör vi! Får ge oss ut och kolla läget :) dock regnat det ute just nu. Inte så kul när man inte har några tjocka kläder med sig.. Tur vi bytar ut det mot kritvita stränder snart😍

Nu ska vi fånga dagen. Svenska kyrkan och Fitzroy står på agendan. Får se hur det går! Hörs ikväll👋

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela