twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Melbourne

Publicerad 2014-01-24 00:57:54 i Allmänt,

Lite dålig uppdatering här med tanke på att vi har gratis wifi, men nu kommer här ett inlägg om vad vi haft för oss sedan vi kom. 

Vi bor som sagt i St kilda som ligger tjugo minuter ifrån Melbourne city med spårvagn. I onsdags åkte vi in till stan, som är såå stor och såå förvirrande med alla trams (spårvagnar). Men vi lyckades ta oss till ett stort informationscentrum där vi fick lite tips och broschyrer. 

Fast att klockan var ganska mycket köpte vi ett busspass till en on/off-buss som man kunde åka runt med i stan. Eftersom vi bussarna gick rätt sällan så hade vi inte riktigt tid att hoppa av vid alla stopp. Ska försöka hinna klämma in någon sevärdhet innan veckans slut. 

På kvällen nalkades nattmarknad, "victoria market". Hur mysigt som helst! En stor marknad med livemusik, försäljare, mat och godsaker i överflöd. Vi provade äta känguruhamburgare! Ett måste här borta! Det var faktiskt gott...hehe

Besökte även det stora casiont, hur maffigt och fint som helst! Synd man inte är någon spelare, för det hade varit skoj!😄

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela