twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Marknad och solnedgång!

Publicerad 2014-01-08 00:00:29 i Allmänt,

I söndags bestämde vi oss för att få sova lite längre, har varit helt matta och trötta i kroppen! Så det gjorde vi.. 

Vi gick upp och åt frukost och diskuterade oss fram om vad som kändes som bäst plan. Att stanna och jobba i Surfers eller om vi skulle resa vidare mot Byron Bay..

Kom inte riktigt fram till något, allt kändes lite mer ångestladdat. Vi vill/ville inte misslyckas med att inte jobba.. Men det kändes inte helt rätt i Surfers. Så lite smådeppiga kände vi att vi behövde tänka på lite annat...

Sagt och gjort hittade vi en marknad som är varje lördag och söndag, ungefär 20 minuters bilfärd från stan. Vi fick skjuts av en kund som vi stötte på i den lilla icabutiken som hostlet har. Han skulle åka på samma håll....
Jättetrevlig man från England som flyttat hit för två år sedan med sin familj. 

Väl på marknaden köpte vi lite billig frukt och grönsaker sedan tog vi bussen tillbaks till stan och Peter Pan som vi tänkte skulle hjälpa oss med sevärdheter.

Vi blev inte särskilt mycket klokare där egentligen, fick en massa broschyrer och lite att fundera över. Det finns inte några speciella sevärdheter i Surfers, de är mer kända för sina Theme Parks. Vattenland/tivoli och så vidare. 

På kvällen gick vi ner till den mysiga flod/kanalen och såg när solen gick mer. Pratade med mamma och pappa❤️Som kunde hjälpa oss att fatta ett beslut om hur vi skulle gå till väga härnäst.

Vi bestämde oss för att fortsätta resan neråt mot Byron Bay istället för att slå sig ner..








Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela