twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Måndag!

Publicerad 2014-01-08 00:14:45 i Allmänt,

I måndags gick vi upp i tid för att hinna med så mycket som möjligt. På schemat stod att vi skulle boka boende/buss till Byron Bay, hinna njuta lite på stranden och även boka in ett besök till en temapark.

Vi gick till Peter Pan och fick hjälp med att boka boende (som blir sjukt mycket dyrare ju längre ner vi reser), vi köpte ett busspass som tar oss ner till Sydney. Och sedan bestämde vi oss för att åka till "Seaworld" dagen efter.. Vi kände att det kunde vara lite kul att få en lite blandad upplevelse med både djur och karuseller därav valet att skippa Movie/Dreamworld som var två olika stora tivolin! Får köra Liseberg i sommar ist😃

I receptionen på morgonen träffade vi Nicolina, en skön svensk tjej från Öland. Så när vi var klara med bokningar och allt möttes vi upp på stranden för lite häng. 
Jättetrevlig tjej, och väldigt inspirerande. Hon är bara tjugo år gammal, men har jobbat i Norge i åtta månader, rest till Sydafrika och volontärjobbat i två månader och nu reser hon här i aussie, nya Zeeland och Bali. Till våren ska hon flytta till en ö utanför Filippinerna och jobba med delfiner i fyra år. Hon har jobbat på Kolmården tidigare... Sjukt coolt och vågligt tycker jag!!😊

Blev iallafall inte mycket solande eftersom det på två sekunder blev värsta ovädret! Så vi fick gå och handla mat, sedan umgicks vi hela kvällen, träffade två sköna fransmän också. De bor i Nice.. man vill ju bara åka tillbaks! Hade det såå kul där för fyra/fem år sedan..

På tisdagen/igår väntade Seaworld på oss😃❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela