twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Bye Sydney, Hello Melbourne!

Publicerad 2014-01-20 01:56:03 i Allmänt,

Hejhej!

Klockan är halv tolv på förmiddagen här i Sydney. Idag är det dags för oss att lämna denna storstad för att bege oss till nästa. Melbourne är destinationen och den sista stad vi tänkt besöka här i Australien. 

För att snabbt återberätta vad som hänt sedan sist vi hördes så var vi ute och dansade på några klubbar i lördags kväll. Det var skoj! I söndags var vi riktigt trötta allihop, Cecilia och Filippa checkade ut från sitt hostel och sedan begav vi oss till Operahuset för att ta lite bilder på närmre håll som vi inte fått till på sightseeingen några dagar tidigare. Efter att ha hängt där i solen ett tag begav vi oss åter ner i stan och lunchade. När klockan började närma sig fem sa vi hejdå till tjejerna som åkte vidare upp till Byron Bay. Vi gick tillbaks till hostlet, chillade och åt kvällsmat. Sedan däckade vi i våra sängar helt utmattade. 

Idag har vi hunnit med att äta frukost, checka ut och begett oss till en marknad som säljer frukt och grönsaker väldigt billigt. Vi tänkte köpa på oss lite inför bussresan men det var tyvärr stängt. Så nu sitter vi i ett köpcenter som ligger någon gata ner från vårt hostel för att få lite internettid. Blir till att gå in i mataffären och köpa lite färdkost till bussresan snart. 15.20 avgår bussen från centralen och sedan har vi 17!!!! timmar på bussen framför oss😓hyfsat drygt med andra ord...tur vi fick med oss några böcker från förra hostlet som vi kan underhålla oss med. 

Nästa gång vi hörs blir i Melbourne. Vi har bokat in oss på 6 nätter. Vad som kommer hända där får vi se. Just nu är  allt kring vår resa väldigt oviss. Vi får se helt enkelt...

Här kommer någon bild från de första dagarna här. De andra bilderna kommer i nästa inlägg. Ha det så bra alla❤️❤️
Operahuset

Sofie framför Harbour Bridge
Bondi Beach

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela