twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Skärpning!

Publicerad 2014-02-11 05:55:23 i Allmänt,

Ja, alltså vad är det som händer? Vi har internet men vi uppdaterar inte bloggen, det är inte okej! Men vi har inte riktigt haft tid eller lust att uppdatera och nätet har faktiskt varit lite från och till. MEN nu får vi skärpa oss!

Hinner inte uppdatera just nu om vad vi har haft för oss sedan vi sist skrev ihop något, men får göra det senare. Klockan är redan 12.45 och vi har inte ätit någon frukost. Så det är prio ett just nu. 

Igår anlände vi till koh panghan och här ska vi stanna i sex nätter innan vi beger oss vidare. Morgonen började vi med en svettig promenad, och nu vill vi som sagt bara ha frukost! Hade tänkt bege oss till en större strand där det förhoppningsvis finns lite mer mysiga restauranger, folk osv. Just nu bor vi på ett "hotellområde" som ligger lite utanför. Men här är pool och det ligger precis vid stranden. Så det är nice. 

Hursomhelst uppdaterar vi lite mer senare. Här kommer lite fina bilder från koh tao och från vår snorkelutflykt vi gjorde häromdagen! Ha det fint alla😊❤️


Världens godaste mango/coccosshake, och indisk tofusallad. Allt för ca: 30 kr👌
Aow leuk
Sol och bad
Sol och bad 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela