twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Sista dagen i Hanoi!

Publicerad 2014-02-25 05:33:32 i Allmänt,

Godmorgon! 

Just nu sitter Louise och jag i lobbyn på "hotellet" och har precis checkat ut. Väntar på tjejerna att de ska komma ner och möta upp oss. Sedan får vi komma på vad vi ska hitta på med idag, det är väldigt disigt och tråkigt väder idag också. Så vet inte vad som lockar riktigt.

Hoppas verkligen att det blir finare väder ju längre ner vi kommer, saknar redan solens strålar! Måste hitta någon liten butik som säljer vatten och möjligtvis någon frukt som vi kan ha med oss som färdkost på vår nattbuss. Men vet inte riktigt hur det ska gå, här finns nästan inga affärer, har inte sett en enda! Lite skillnad från Thailand där det kryllade av 7/11-butiker.. Frukten som de säljer här känns inte direkt fräsch heller. De sitter och skär/hanterar frukten på de smutsiga gatorna, det bara skriker bakterier och sjukdomar om det! Så vi får se om vi lyckas med den sortens shopping.. 

Nu ska vi försöka ta tag i dagen, bussen avgår ju trots allt om sex timmar.. Ska försöka få upp ett inlägg innan vi beger oss mot Hoian, tills dess får ni sova så gott! 😘❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela