twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Hejdå koh samui och hej koh tao!

Publicerad 2014-02-05 03:10:51 i Allmänt,

Sådärja! Då har vi spenderat sju dagar på koh samui. Några dagar i chaweing och några dagar här i Lamai beach! 

Vi är nu mer än redo att åka vidare till nästa ö. Denna ön har varit väldigt lugn och inte erbjudit så mycket action, så vi har klättrat lite på väggarna de sista dagarna! Var är allt folk och lite drag? Inte här iallafall... Så hoppas Koh tao erbjuder lite annat!

I förrgår var vi iallafall på en heldagsutflykt. Vi åkte fyrhjulsdrivna bilar uppe i bergen, red på elefant, såg elefantshow/apshow och kickboxningsshow. Vi fick se en mumifierad munk, big Buddha och äta mat på en restaurang uppe i bergen. 

Det var en lång dag men det var skoj att hitta på ngt! Lite tråkigt bara att vi delade bil med en kinesisk och rysk familj.. Inte de mest pratglada typerna vill säga.

Igår lyxade vi till det med massage.. Igen. Och så fixade vi även våra naglar. Ville helst bygga på naglarna men vi tänkte att vi kan göra det innan vi åker hem istället. Det blev shellack istället. Och för de som inte vet vad det är; så är det nagellack som sitter fast i ungefär tre veckor. Naglarna blir målade och färgen "bränns" fast när man sätter dem under en uvlampa. Fint blev det :D

Nu sitter vi och väntar på att klockan ska slå halv tio och vi ska bli upphämtade av vår buss som ska köra oss till färjan. Louise har precis gått iväg och köpt frukost till oss, en mumsig fruktshake!

Vi kommer att ta färjan vid 11 och inte vara framme förrän 14. Hoppas verkligen att tiden går fort och att det blir lätt för oss att hitta boende när vi kommer fram..... Har inte bokat något nämligen! Så håll tummarna! :)

Vet inte om det finns tid för att lägga upp bilder nu, men annars kommer det i ett senare inlägg! Ha det fint sålänge😘❤️
Ljusa fräscha naglar! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela