twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Hanoi

Publicerad 2014-02-23 04:36:20 i Allmänt,

Hejhej!

Nu är vi framme i Hanoi. Flygningen gick bra förutom att man knappt fick plats med benen och nästan fick nackspärr😋väldigt små säten! Där var en liten period med luftgropar också där vi blev lite nervösa men dem överlevde vi dem också! 

Efter att vi landat stod vi och väntade på våra väskor som aldrig ville komma. Efter en extra check på biljetten såg vi att vi stod vid fel bagageband. Där hade tydligen kommit två flyg från Bangkok samtidigt därav förvirringen. Vi gick snabbt och hämtade upp våra väskor och sedan väntade taxichauffören från hotellet på oss i samlingshallen. Vi gick och växlade våra thailändska bath till den vietnamesiska valutan och sedan var vi iväg. Det är sjuuuuuuukt kallt här! Sisådär 12 grader! Det öser ner och alla går omkring med jeans och tjocka jackor. Det är ju vinter här i Hanoi nu. Det hade vi missat😒Vi fryser som tusan, är helt nerkylda. Shorts och sandaler känns inte helrätt just nu. Dock åker vi nog vidare söderut om någon dag och där ska klimatet vara betydligt varmare. 

Just nu sitter vi i ett sällskapsrum och väntar på att få checka in. Tydligen var inte rummet klart än så vi har ingenstans att ta vägen för tillfället. Lite drygt faktiskt! Vi som är hungriga och vill ha frukost. Menmen det är bara att gilla läget. Tjejerna har vi inte mött upp än. Ska försöka få tag på dem så att de kan komma och underhålla oss lite😊hoppas att er lördag var härlig och att ni sover så gott! Vi hörs mer sen!❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela