twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Godmorgon!

Publicerad 2014-02-21 04:50:03 i Allmänt,

Godmorgon på er där hemma! Hur mår ni idag? Det är fredag och för de flesta sista arbetsdagen på veckan innan helg, ändå bästa känslan, ellerhur?

Väckarklockan ringde när klockan slog åtta, och det var dags för oss att gå ut gå en morgonpromenad. Bäst att få det gjort innan solen är som hetast tänkte vi.. Men det behövde vi inte oroat oss för, för precis som resten av dagarna här på Koh Samet så ät det regnigt och  disigt.

Inte alls kul.. Vi snoozade en halvtimme och sedan traskade vi iväg. Lerigt och smutsigt är här! Inte alls det sommarparadis man tänker sig om man säger "Thailand". Nu har vi duschat och ska gå och äta frukost, blää, mår illa bara av tanken. Ge mig gröt någon?! Lär bli en juice, någon frukt och ägg tror jag. Får se..

Igår hade vi oturen med maten hela dagen! Det var helt galet, både frukosten och middagen var katastrof. Kommer en redogörelse för vad som hände senare..

Får se hur vi spenderar denna dagen.,. Finns verkligen inget att hitta på med här! Liten tråkig ö. Inget utbud av aktiviteter och äcklig mat.. Rekommenderar inte Koh Samet som resmål! Tycker synd om dem som rest hit för två veckors solsemester och får detta.. Aja, håller nog ut en dag till! Imorgon tar vi vårt pick och pack och lämnar detta ställe. 

Ha det fint så hörs vi senare😘❤️

P.s vill bara önska fina Emelie, grattis på födelsedagen! Saknar dig massor🎈🎂🎉❤️ D.s

Kärlek från stranden i Byron Bay, Australien.


Glad tjej innan fullmoonparty!🎉

Friends forever❤️

Kommentarer

Postat av: Emelie J

Publicerad 2014-02-28 12:58:19

Åh tack fina ni! Saknar er så mycket. Ses snart, love you <3

Svar: Åh, så lite så! Vi saknar dig med, om inte allt för länge ses vi :D love you tooo<3
Louise Olsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela