twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Godmorgon!

Publicerad 2014-02-22 03:23:59 i Allmänt,

Godmorgon!

Nu sitter Louise och jag och väntar på vår lilla minibuss som ska ta oss till Bangkok. Egentligen tror jag att den ska transportera oss till en större väg där vi ska hoppa på en större "riktig" buss. Men det får vi se! Sålänge vi kommer fram får vi väl vara nöjda.

Klockan ringde vid kvart i sju i morse, och då var det bara att hoppa upp ur sängen för att börja packa våra väskor. När klockan sedan slog tjugo över sju började vi promenera ner mot piren. Där löste vi båtbiljett, och nu sitter vi på ett café och dricker varm choklad. Bussen avgår om 45 minuter.

Lite småkonstigt café dock, här arbetar bara en man. Och paret bakom oss beställde en sallad som fanns i menyn, men då hör man honom säga "tyvärr har vi inte tillräckligt mycket sallad kvar, önskas något annat?"

Och vi bad om "fruktochmusli" som de skyltade med utanför, men vi fick svaret. "Det har vi inte, för ingen beställer det" Då blir man lite förvånad... Varför skylta med det då?

Till råge på det så smakade chokladen bara socker! Fy! Aja, får svänga förbi 7/11 och se om det finns något att inhandla. En frukt hade varit gott,. Men tror inte ens dem säljer det😒suck.

Aja, hoppas ni andra sover så gott! Vi får se när vi kan uppdatera nästa gång! Kan hoppas att flygplatsen erbjuder wifi, speciellt eftersom vi förmodligen kommer hänga där ett x antal timmar😰

Annars hörs vi i Hanoi, Vietnam😊😘❤️
Lyxdrickan😳

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela