twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Snart läggdags!

Publicerad 2014-03-30 18:37:07 i Allmänt,

Godkväll!

Just nu sitter vi och chillar lite utanför vårt rum, där det endast finns wifi *pepparpeppar* . 
Kom tillbaks från stan för en liten stund sedan. Mötte upp två av killarna vi träffade på Gili som också reste till Kuta samma dag som vi. Det blev varsin mojito på en mysig restaurang sedan gick vi tillbaks till hostlet. 

Det lilla roliga är att de skulle boka samma hostel som vi bokat. Men de råkade boka "tvillinghostlet" till vårt boende istället. Det ligger lite längre ifrån city men det har pool och så vidare. Sjukt mycket härligare att tillbringa sin silentday där, så dem var nöjda! Egentligen blev vi erbjudna att sova på madrass i deras rum, eftersom det annars vart fullbokat. Hade varit ganska gött istället för att sitta och uggla här borta i värmen. Men det blir säkert bra ändå! Känns lite sådär att ligga ute med priser för två boende så vi hoppade det. Kommer säkert ångra oss i morgon...😓

Wellwell, får hoppas vi blir serverade god frukost i morgon iaf! Och hoppas att dagen går foooort! Tjejerna i rummet bredvid erbjöd sig att låna ut filmer, så får hoppas erbjudandet står kvar så att vi har lite underhållning! Annars är det iallafall en perfekt möjlighet för oss att fila på personliga brev och söka jobb!

Godnatt önskar vi er! Hoppas ni haft en ljus, fin och härlig vårdag❤️
Louise chillar!
Me too! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela