twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Onsdagseftermiddag på Gili T!

Publicerad 2014-03-26 18:50:26 i Allmänt,

Då kommer här en liten sammanfattning om vad vi haft för oss de senaste dagarna. 

I måndags morse vid sju på morgonen blev vi upphämtade av en minibuss som tog oss till en ort jag inte minns namnet på. Ifrån den orten skulle vi iallafall ta speedbåten till Gili T. Gili Trawangan är den största av alla Giliöar och det var en hel del backpackers som tog båten med oss. När klockan vart ungefär kvart i tolv hoppade vi i land på en av de vackrare öar och platser vi sett hittills. Det var bland det klaraste turkosblått vatten vi sett och mysig stämning. Kullerstensbeklädda gator med häst och vagn som enda transportmedel. 

När vi checkat in och fått vårt rum som förövrigt är väldigt väldigt litet, gick vi ner till stranden. Där svalkade vi oss lite och när klockan närmade sig skymning begav vi oss tillbaks. Därefter vart vårt mål att spana in lite rolig shopping, men det visade sig inte finnas här. Istället hängde vi med vår roomie till sunsetbar och kikade på solnedgången, den var magisk!!

Tisdag vart vår första heldag och den började med en bananshake vid stranden. Därefter blev det sol och bad i vanlig ordning. Och eftersom vi hoppade över festligheterna dagen innan tänkte vi att vi skulle ge festön en chans. Efter lite mat, (bakad potatis med chili con carne) och lite tillfix var vi redo. Fick sällskap av två killar från hostlet, men det blev bara lite barhäng i slutändan. Partylivet som man hört ska vara väldigt galet här förvånar oss! Det är i princip stendött på gatorna, och det är endast ett ställe om kvällen som håller igång! Inte alls som vi tänkt oss.... Fast har inte världens partymood anyway, men ändå...

Just nu ligger vi på stranden. Vi har fått prova på att snorkla lite invid stranden idag. Killarna hade hyrt cyklop så vi fick låna. Här ska tydligen finnas vattensköldpaddor här, fast vi såg inga :( kanske i morgon :)

Ikväll sägs det vara den stora partydagen. Hostlet anordnar beerpongtävling och vi är ombedda att deltaga. Är inte överpepp eftersom vi inte vill dricka en massa. Men spelet i sig är kul. Så får se.. Ska nog alldeles strax kila tillbaks och ta en liten nap. 

Igår gick vi förresten en promenad runt heeela ön! Det kan ta 1,5-2 timmar men vi klarade oss runt på 1 timme. Här finns så himla lyxiga och fina resorts! Och naturen är så fin..

Men vi säger väl natti natti sålänge så hoppas jag att vi laddar lite energi till kvällen. Blir nog ett besök på matmarknaden ikväll. Där ska vara billig mat... Har blivit tipsade om det flera gånger men vi har valt restaurang framför det varje gång. Äta god mat på restaurang är ju nästan hela nöjet med semester! Menmen, ikväll så ger vi det en chans😊❤️

God😍
Här hänger vi om dagarna!👌
Fruktsallad till lunch👍
Solhatt är ett måste! Att den inhandlades efter fyra månaders resande är en annan femma...

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2014-03-27 16:19:10

Louise, du ser jättesmal ut, ni äter väl ordentligt? 😁😮

Svar: Haha asså! När ni ser mig när vi kommer hem så lär ni se att jag är betydligt tjockare och slappare än jag var innan jag åkte, så du behöver inte oroa dig😃vi äter, jag ser snarare gravid ut då jag inte kan gå på toaletten😔
Louise Olsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela