twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

God morgon!

Publicerad 2014-03-29 03:27:18 i Allmänt,

Godmorgon :)

Jag ligger i sängen och om tio minuter ringer alarmet som jag ställde igårkväll. Men tydligen behövdes inte det.. Alla vaknar verkligen väldigt tidigt här, runt åtta-nio är många uppe och hoppar! Även fast de festat kvällen innan..

Själv är jag jättetrött! Ska bli skönt med eget boende på nästa ställe så att man kan få sova ut lite. Det är kul att bo i dorms när man träffar goa människor, men detta rum är väldigt litet.

Igår, fredag stack jag, Louise och Sofie till stranden. Vi köpte med oss fruktsallad och njöt under under solen och molnen. Efter ett tag kom killarna ner till stranden och de skulle visa oss vart det var bäst att snorkla om man skulle se sköldpaddor.. Det gick dock inte så bra! Havet är verkligen helt galet strömt här, man dras med i vågorna jättelätt. Dessutom så blåste det ganska rejält igår så det blev dubbelt upp. Tyvärr såg vi inga sköldpaddor :( såå tråkigt! Hade gärna velat se dem! Menmen..

På kvällen gick vi ut och åt, det blev grillad tonfisk med ris och grönsaker. Helt okej men ganska smaklöst. Känns som de sparar på kryddorna eller något? Därefter blev det köp av bananbröd❤️ som vi tänker ha som färdkost idag. Och sedan lite häng på hostlet, en kort visit på beachpartyt som anordnades för kvällen. Och sedan bums i säng!

Idag lämnar Louise och jag Gili och åker till Kuta. Det är lite mer busy där. Får se vad vi tycker om det, finns många delade meningar om det. Men vi gör kanske någon utflykt till annan ort under dagen för att variera lite. Kommer sakna den fina stranden och deb mysiga ökänslan! Fast ska bli gött att unna sig massage, bio osv😄

Nu ringer klockan om en minut och det är dags att packa väskan! Måste bara tillägga en sjuk grej! Igår träffade vi på en kille som vi träffade på Fraser Island/Australien och även en tjej som bor på samma hostel sa att hon kände igen oss därifrån. Världen är ändå liten!

Och till en helt annan random grej! Där går omkring skitäckliga gubbar (vet inte vart de kommer ifrån), men helt påklädda med jeans och skjorta på stranden. Och går och tar foton på alla tjejer i bikini. De ställer sig en meter ifrån och tar foton med tjejer i bakgrunden. Vidrigt! Igår så satt Louise på stranden och då kommer en man och sätter sig framför på huk, och vi tror att han är försäljare. Men sedan säger han "thank you" och då har hans kompis stått fyra meter ifrån och tagit foton?!?! Och de hade med oss i bakgrunden, och likadant igår fick jag en fråga om att ställa upp på bild! Så jäkla äckligt!! Deras kvinnliga vänner satt i skuggan fullt påklädda, varför inte ta bild med dem istället? Sjuuuukt udda!

Menmen, Rise and shine! Vi hörs i kuta :) 

Vårt lilla rum!
Trötter!

Så tråkigt att säga hejdå till Sofie också! Hon reser till Gili Air idag. En annan ö av the giliislands. Verkligen jättehärlig tjej, kommer sakna henne! Menmen, får ses hemma i Sverige i sommar :) ha det fint alla❤️

Kommentarer

Postat av: Daddy

Publicerad 2014-03-29 08:25:26

Ha en bra resa hoppas nästa ställe blir fint
Daddy 😘

Svar: Nu är vi framme i Kuta!😊ska gå och checka in stället nu😘
Louise Olsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela