twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Sista dagen på Bali!

Publicerad 2014-04-02 02:41:15 i Allmänt,

Godmorgon❤️

Hoppas ni hade en härlig första dag på April månad? Någon som lurade er?😄

Vi hade en bra dag. Vi vaknade rätt tidigt, åt frukost och sedan sprang vi nästan iväg från hostlet. Sådan befrielse att ta sig ut på gatan igen efter att ha varit inspärrade i ett dygn. Det var nog den längsta och tråkigaste dagen sedan vi började vår resa. Vi var så rastlösa. Internet segade, tvn fungerade inte, ingen bok hade vi att läsa, knappt någonting att äta heller. Men som man säger, då har vi testat på det! 

Vi begav oss till stranden. Vi hade tänkt lyxa till det med varsin solstol och parasoll men försäljarna tog sådana sjuka överpriser så vi struntade i det. Vi är så trötta på dessa nu. De lämnar aldrig en ifred. De ropar och skriker att de tycker att vi ska hyra surfbräda, parasoll, öl, frukt, smycken, glass osv. Och de ger sig inte heller när man säger ifrån och ignorerar dem. De lurar en också och tror man är korkade...

Vi låg på stranden i några timmar. En kille kom fram till oss med varsin öl som han köpt till oss. Too bad att vi inte dricker öl😋hans kompisar vågade tydligen inte komma fram till oss och prata så därför gick han och satte sig hos oss. Han bodde tydligen här på Bali men var från Florida. Bjöd med oss ut på hans båt nu idag för att snorkla, men det känns inte sådär lockande. Att snorkla hade varit kul, men inte med dem😋kan ju vara vilka knäppa typer som helst! 

När vi kände oss mätta på solen gick vi och köpte varsin smoothie på älskade Boost. Gud vad man kommer sakna det smoothiesstället, vi som älskar smoothies! Vi gick hem och duschade och fixade till oss lite och drog sedan till köpcentret. Finns inte så mycket att göra här förutom att shoppa, festa och äta😋Sofie köpte en väska som hon gått och tittat på i två veckors tid, jag fick nöja mig med middag. Inte helt fel det heller! 

När klockan var runt 22 var vi hemma igen. Hade egentligen tänkt testa på nattlivet här men vi var inte särskilt sugna på det. Det är sjukt mycket stölder och droger här. Vi har hört flera berättat hur de blivit drogade av drinkarna här samt att de snor deras grejer. Både på uteställena samt att killar på mopeder åker förbi och drar väskan av en. Säkert ställe😰😋får se om vi ger det en chans ikväll. Sista kvällen, klockan tre inatt tar vi vårt pick och pack och drar till flygplatsen. Planet mot Singapore lyfter 06.20 på torsdag morgon. 

Well, nu ska vi ta och starta dagen och göra vår sista dag här på Bali till något alldeles extra😄ha det så bra alla, hoppas ni sover så gott! Hörs mer sen❤️

Kommentarer

Postat av: Daddy

Publicerad 2014-04-02 17:18:42

Trevlig resa kids 😊
Var rädda om er, så hörs vi från nästa land 😄
14 dagar.............❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: Ja, det gör vi! Håll tummarna för oss✊hör av oss när vi är framme i Phuket😊😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Louise Olsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela