twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Phiphi! Dag 3- måndag

Publicerad 2014-04-07 12:13:19 i Allmänt,

Hejhej! Förlåt för utebliven uppdatering men fram tills nu, då jag satte mig utanför vårt rum så trodde vi att vi hade väldigt dålig internetuppkoppling. Men det visade sig vara perfekt precis utanför dörren. Wihoo!!

Dagarna på phiphi flyger iväg och vi gillar verkligen denna ön! Det är mycket backpackers här och alla åker egentligen hit för det ön är känd för! Festen.. Men det har inte vi provat på än, hehe. För vi har somnat..

Lite skandal kan vi tycka, men alltså efter matkoman som uppstår efter kvällsmaten är inte att skoja om. Och när man är riktigt mätt blir man dåsig, och dåsigighet tar sig ofta så långt som till en powernap= sova hela natten.

Så ikväll har vi lagt upp en plan. Att inte äta oss proppmätta och inte gå tillbaks till rummet. Vi får se hur det går helt enkelt..😄

Annars då? Ön är väldigt mysig, här är inte heller någon trafik precis som på gili. Så det är lugnt och tyst! Dagarna har vi spenderar vid stranden, solen har lyckligtvis tittat fram bakom molnen. *pepparpeppar*. Så det är vi glada för! Sedan har det blivit bokläsning, hittade svenska böcker till försäljning😄och god mat på restaurang! Här är mycket billigare än i Patong, och väldigt god mat😊

Tar mest bilder med kameran, men ska försöka bli bättre med mobilen. Här kommer iallafall några😊😘❤️
Strandmys
Bokläsning! Lyxade till det med solstol👌
Böcker!
Sol och moln!
Middag!
Middag.
Strand.
Bjuder på varsin svullen-mage bikinibild

Nu ska jag duuuuscha!💦

Kommentarer

Postat av: Daddy

Publicerad 2014-04-07 15:46:37

Vadå mage ! ni är ju jättesmala ju, ni behöver äta kött o pantofflor He He

Svar: Hehe, eller inte!😩😁😋
Louise Olsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela