twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Next stop: koh lanta

Publicerad 2014-04-09 05:27:08 i Allmänt,

Godmorgon :)

Nu ligger Louise och jag i sängen och försöker få lite internettid innan det är dags att promenera till piren och båten. 

Klockan ringde vid halv nio i morse och då var det dags att packa våra ryggsäckar ännu em gång! Det går inte att beskriva med ord så trötta vi är på dem nu.. Men snart är det över! Och redan på nästa stopp kan vi göra en stor utrensning av kläder som vi inte vill ha med oss hem. 

Efter packningen gick vi och köpte nya böcker, en fruktshake och nu ligger vi alltså här. Såå, hur ser då planen ut för resten av resan? 

Jo, vi åker till koh lanta idag. Tar ungefär en timme med båt, så lär vara framme runt halv ett. Hoppas att det är lätt att hitta boende där... Sedan är tanken att vi åker därifrån på söndag den 13:e mot Patong för att spendera sista dagarna där. 

Så, så ser det ut :) håll tummarna för att vi hittar boende snabbt, billigt och smidigt idag. Orkar inte gå runt med tung packning och leta boende. Vääärsta upplevelsen! Menmen, vi hörs när vi hörs! :)

❤️
Louise och jag provar på god ont -i -magen -mat😄 gnocchi med svampsås👌
Risotto med svampsås 😊
Chicken fajita😍
Vi just nu😊

Kommentarer

Postat av: Daddy

Publicerad 2014-04-09 06:56:24

Lycka till på resan och hoppas ni hittar ett fint boende med internet

Svar: Nu är vi framme vid vårt boende. Fick hjälp av en kille på båten, vi har internet, bor i en bungalow vid stranden. Och här finns poool😄
Louise Olsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela