twinsinaussie.blogg.se

Följ Louise och Sofies backpackerresa på andra sidan jordklotet, längs The Gold Coast, Australia.

Framme!

Publicerad 2014-04-09 08:39:57 i Allmänt,

Yes, då är vi framme på koh lanta nudå. Båtresan gick väldigt snabbt och vi ligger redan i vår säng på vårt nya boende nu. 

Efter att vi gått med vår tunga packning till piren som var sjukt jobbigt förövrigt så hoppade vi på båten. Där fick vi sedan hjälp av en kille att hitta ett boende till oss. Vilket var väldigt skönt! Så slapp vi tänka mer på det.. Men som vi lärt oss från tidigare sådana bokningar så kommer man alltid till ett boende lite utanför..

Men det är mysigt det lilla vi sett. Vi bor i en egen enkel bungalow för 50;- natten vilket passar oss bra då vi haft rätt höga boendepriser på sista tiden. Vi har wifi, och det ligger precis nere vid stranden. Och så finns det pool, ska bli sjukt skönt att hoppa i där om en stund!

Först ska vi dock gå och äta ngt, sedan ikväll beger vi oss nog in till ngn större ort/strand. Där det finns lite mysiga restauranger och så. Känns som att vårt boende är helt ensamt här, förutom en minimart uppe vid vägen.... Hmm. Som tur är, så tror jag att det är ganska billigt att ta sig till ngt annat ställe. Eller jag hoppas det iallafall😳 

Ha en fin dag!❤️
Kommer få sova med myggnät och en rejäl dos av myggspray i natt😰
Louise checkar internet😊
Och jag skriver inlägg...👋

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela